Informace k zahájení školního roku

21.08.2023 14:46
Vážení rodiče,
 
na webových stránkách nemůže být zveřejněno rozdělení dětí do tříd (GDPR).Seznamy tedy najdete na velké nástěnce při příchodu do mateřské školy.
 
Informace pro rodiče dětí,které již naši mateřskou školku navštěvují: všechna Sluníčka budou chodit do Kočiček,všechny Žabičky budou chodit do třídy Berušek,loňské Myšky zůstávají v Myškách a Kočičky jsou rozděleny do Žabiček a Myšek.
 
Školní rok bude zahájen v pondělí 4.9.2023. Příchod dětí do mateřské školy je možný od 7:00 do 8:30 hodin. První den, prosím, počítejte s časovou rezervou,protože bude potřeba vyplnit několik dokumentů. Respektujte,prosím,dobu příchodu! Z bezpečnostních důvodů bude mateřská škola v 8:30 uzamčena!
 
 
Přineste dětem vhodné oblečení na pobyt ve třídě a jiné oblečení na pobyt venku.Všechny věci dětem podepište! Přezůvky jsou lepší pevné, nedávejte dětem pantofle a boty s volnou patou.
 
 
Prvních 14 dní doporučujeme pro nově příchozí děti adaptační pobyt pouze dopoledne.
 
Vyzvedávání dětí po obědě je možné od 12:40 do 13:00 hodin.Vyzvedávání dětí po odpočinku od 15:00 do 17 hodin.Choďte, prosím, pro své děti včas, aby si po sobě v klidu uklidily hračky a aby měly dostatek času na převléknutí. V 17:00 hodin bude mateřská škola uzamčena!
 
Omlouvání dětí je možné vždy do 8:00 hodin na telefonním čísle 725818879.Stačí napsat sms. Pokud nebude dítě omluveno včas, nebude odhlášena strava a platí se celodenní stravné.
 
V pondělí 4.9.2023 od 16 hodin počítejte s třídní schůzkou v kmenové třídě.Dozvíte se vše potřebné k chodu školky a platbám školného i stravného.Po ukončení schůzek ve třídách budete mít možnost se v tělocvičně mateřské školy od 16:30 hodin seznámit s lektory nabízených kroužků.
 
Přejeme hezký zbytek prázdnin a těšíme se na Vás a na Vaše děti!